Webshop » Pelletkachels » Giusy Evo 2.0 7Kw

Giusy Evo 2.0 7Kw

Giusy Evo 2.0 7Kw Giusy Evo 2.0 7Kw

Giusy Evo 2.0 7Kw Giusy Evo 2.0 7KwGiusy Evo 2.0 7Kw Giusy Evo 2.0 7Kw

€ 2 225,00
€ 2 358,50 inclusief BTW

Beschikbaar

Pelletkachel specificaties Giusy Eco 2.0:

Energielabel : A+
91% rendement
49.8 x 49 x 102.2 cm (LXBXH)
Kleur: Zwart, rood, ivoor of wit
Laadvermogen: 15 kg
Maximaal vermogen : 7Kw
Nominaal vermogen : 3 - 7Kw
Gewicht : 92kg
Ruimte tot : 201m³
Rookafvoer : 80mm
Luchtaanvoer : 50mm

Het model GIUSY EVO 2.0, een convectieoven met hoogwaardige keramische bekleding.
Extraflame Giusy
De Extraflame GIUSY EVO 2.0 is met de afmetingen van 102,2x49,8x49 cm een zéér compacte pelletkachel met een chique uitstraling. Het feit dat dit een hoogwaardige "Made in Italy" pelletkachel is, blijkt uit de massieve bekleding van alleen majolicategels. U kunt kiezen uit vier kleuren. Het ovenlichaam is gemaakt van gietijzer, dat wordt gekenmerkt door een speciale levensduur.
De bijzonder stevige kacheldeur is voorzien van het zelfsluitende RDT-mechanisme is bijzonder discreet. De GIUSY EVO 2.0 heeft een speciaal tintje dankzij de uitschuifbare gietijzeren verbrandingskamer waardoor het onderhoud dus bijzonder eenvoudig is.
Uitgebreide standaarduitrusting
Als pelletkachel met een rendement van meer dan 91%, bewijst de GIUSY EVO 2.0 dat hij uitstekende verwarmingscapaciteiten heeft. Dit is onder andere te zien aan de nominale warmteafgifte van 7 kW en de verwarmingscapaciteit van de ruimte tot 201 m³.
Schone verbranding: Achter deze benaming verbergt een technische detailoplossing die de efficiëntie van de kachel verhoogt en dus tegelijkertijd zorgt voor een langere levensduur van de onderdelen die slijten. Bovendien hoeft de verbrandingskamer niet zo vaak te worden gereinigd.
Comfortfunctie: Deze functie vermindert het geluidsniveau van de pelletkachel door de snelheid van de voorblazer te verlagen. Hierdoor kan de GIUSY EVO 2.0 stil werken boven natuurlijke convectie.
Op dit punt een korte opmerking voor alle klanten die deze pelletkachel willen aanschaffen: het is sterk aanbevolen deze pelletkachel door een vakman te laten installeren, we regelen graag een specialist uit uw regio.
Reinigingssysteem glas
Het grote kijkvenster van de Extraflame GIUSY EVO 2.0 bestaat uit een bijzonder hittebestendig veiligheidsglas. Dit heeft echter geen effect op de doorzichtigheid van het venster. De meeste kachels van de La Nordica Extraflame Group zijn uitgerust met het zogenaamde Clean Glass Control System. In dit systeem, dat ook bekend is onder de term schijfspoeling, wordt een voorverwarmde luchtstroom, condensatie en afzetting van stofdeeltjes en roet aan de binnenkant van de schijf voorkomen. Zodoende blijft het zicht op het fascinerende vlamspel vrij en wordt het opwarmingsplezier niet verhelderd.