DienstenBE0811048078
wijckmansstraat 15 bus1
1820 Steenokkerzeel
België

0479714214

Kaart weergeven
advies
Bij het plaatsen van een haard komt zoveel meer kijken dan wat u met het blote oog kan zien: ventilatie, de schoorsteen, onderhoud, rendement, … Daarom gaat het kiezen van een geschikte haard ook veel verder dan enkel de keuze voor een specifiek merk of model. Bij "BSP-kachels" denken we graag verder. Bezoek onze concept toonzaal te Steenokkerzeel voor meer informatie. 

offerte
Bij BSP kachels kan je niet alleen terecht voor de aankoop van uw droomkachel, wij verzorgen ook de installatie van de rookafvoerbuizen, de aansluiting op het rookafvoerkanaal en de opstart. Hiervoor maken we graag een afspraak bij u thuis om de situatie te bekijken en een offerte op maat te kunnen uitschrijven.

Plaatsing
Bij BSP kachels hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Het enige dat u moet doen? De juiste haard kiezen. De rest kan u gerust aan ons en ons netwerk van betrouwbare installateurs overlaten. 
Ben je handig genoeg om de installatie zelf te doen staan we je graag bij met de nodige raad. Meer informatie kan je ook terugvinden op deze pagina. Klik gewoon door...

onderhoud
BSP kachels staat graag in voor het jaarlijkse onderhoud van uw haard of kachel. Dit gebeurt meestal voor of na het seizoen. Wij voeren ook een onderhoud uit bij niet-klanten, indien de installatie conform gebeurd is. Herstellingen voeren wij ook uit in eigen beheer. Ook als u de kachel niet bij ons gekocht heeft, kan u ons gerust contacteren, wij bekijken dan wat mogelijk is.