Webshop » Pelletkachels » Anna - 9 Kw

Anna - 9 Kw

Anna - 9 Kw Anna - 9 Kw

Anna - 9 Kw Anna - 9 KwAnna - 9 Kw Anna - 9 Kw

€ 4 990,00
€ 5 289,40 inclusief BTW

Kleur* 
 
 
 
 

Beschikbaar


Connection box smartphone app€ 249,00Bekijken
UP gamma / Verticale uitgang kit rookafvoerkanaal€ 500,00BekijkenPelletkachel specificaties ecofire Anna - 9 Kw:
90% rendement
61x54x119 cm (LXBXH)
Kleur: Keramisch beige, bordeaux, caffe latte, crème of zwart
Laadvermogen: 22 kg
Maximaal vermogen : 9 Kw
Gewicht : 190kg

Deze kachel is verkrijgbaar in het Keramisch beige, bordeaux, caffe latte, crème of zwart.

Keramisch
De keramische zijpanelen zorgen voor een nostalische uitstraling. Het keramiek heeft geen invloed op de functie van de pelletkachel en heeft alleen een cosmetisch doel. 
De basisgrondstoffen van keramiek zijn in hoofdzaak klei, veldspaat, kwarts en zircoon. Dit zijn allemaal natuurlijke grondstoffen waardoor keramiek beschouwd kan worden als een heel ecologisch materiaal. Daarnaast is keramiek ook enorm sterk. 
Het wordt namelijk gebakken op zeer hoge temperaturen van rond de 1200°C, waardoor de verschillende korrels in het materiaal aan elkaar gaan "kleven" en één geheel vormen. Dit procédé zorgt voor de vele positieve eigenschappen van keramiek, waaronder vlek-, hitte- en krasbestendigheid en de bestendigheid tegen UV-stralen.

Vergrendeling systeem
Exclusief korrelvormig laadsysteem waarmee de hoeveelheid met uiterste precisie kan worden gedoseerd en het verbruik kan worden geoptimaliseerd.

Gesloten technologie
Volledig gesloten structuur, werkt met buitenlucht via een enkel kanaal gebruikt voor luchttoevoer en rookafvoer. Verbetert de prestaties en het comfort, vooral aangepast aan passieve huizen en lage energie.

Zero speed fan
Uitgesloten ventilatie om te profiteren van de diffusie van warmte door straling en natuurlijke convectie, waardoor het akoestisch comfort wordt verbeterd.

Speedy clean
Vereenvoudig het reinigen zo veel mogelijk zonder demontage van componenten of gereedschap.

Quick start
Optimaliseert het starten van het apparaat, de keramische weerstand garandeert een snelle ontsteking en een lager elektrisch verbruik.

Balanced door (gepatenteerd)
Schokdempers verbeteren de afdichting van de deur en compenseren dynamisch de uitzetting en slijtage van het materiaal van het apparaat.

Ventilatie
De ventilatoren transporteren snel warme lucht door de kamer. Het is mogelijk om het vermogen van de kachel en de ventilatorsnelheid naar behoefte te beheren

Connection box (optioneel)
Beheer via een APP op smartphone of tablet, de belangrijkste functies van de kachel, thuis in de externe modus of buiten via een internetverbinding.

UP gamma (optioneel)
Mogelijkheid om rookafvoerkanaal langs de bovenkant te laten uitkomen zodanig je de kachel korter tegen de muur kan plaatsen en ruimte wint.Gerelateerde producten