Onze diensten

dia2

Levering:

De leveringen zijn inbegrepen in de prijs. Indien je dus enkel een kachel wenst aan te kopen, leveren wij deze gratis uit binnen België. Leveringen gebeuren enkel tot aan de voordeur (zonder trappen). Op aanvraag en mits meerprijs kan het uiteraard wel tot op de plaats van installatie of indien nodig op verdiep . Bevraag u hiervoor altijd eerst in de winkel of per mail. Wij bezorgen u dan de prijs specifiek aangepast aan de situatie.

Plaatsing:

De plaatsing van de kachel is inbegrepen in de prijs indien je de installatie door BSP Kachels laat uitvoeren. Dit is in principe enkel voor plaatsingen op gelijkvloers. Voor plaatsingen op verdiep bekijken we eerst de situatie en de mogelijkheden. Indien er kraanwerk of verhuisliften aan te pas moeten komen zullen die aangerekend worden aan kostprijs in overleg met de klant.

Installatie:

BSP Kachels kan indien gewenst de volledige installatie op zich nemen. Een standaard aansluiting in een bestaande schouw, Tubage, externe schouw plaatsen,... Indien er meer komt bij kijken zal de installatie gebeuren volgens  de afgesproken offerte. Indien je de installatie zelf wil uitvoeren is het van groot belang dat dit conform gebeurt de regelgeving. Dit is belangrijk naar brandveiligheid toe maar ook om te kunnen genieten van de geldende garantie op de toestellen.

Afvoerkanalen:

Wie een kachel koopt, heeft altijd een rookkanaal nodig om het toestel op aan te sluiten. Op BSP-Kachels kan je rekenen voor het plaatsen van uw rookkanaal. Zo bent u verzekerd van een professionele installatie en kan u met een gerust hart uw kachel aansteken. En bovendien geniet u van de 6% BTW regel, zowel op aankoop van uw kachel, als op de benodigde afvoerkanalen en plaatsingskosten !

Opstart:

De opstart van de pelletkachel is inbegrepen in de prijs als u de installatie laat doen door BSP Kachels voor de merken Royal, Palazzetti, Jolly Mec en ExtraFlame, 

Voor een houtkachel stelt de opstart op zich niet veel voor. Maar voor de pelletkachel gaan we ervoor zorgen dat de juiste parameters ingesteld zijn afhankelijk van de leefruimte en gebruikte afvoerkanalen om zo een optimaal rendement te bekomen.