Webshop » Toebehoren » onderdelen

Kachel onderdelen

Wanneer je eenmaal in het bezit bent van een haard of een kachel, maak je er waarschijnlijk zeer regelmatig gebruik van. Door dagelijks intensief gebruik treedt er op de lange termijn, ook bij haarden en kachels van een goede kwaliteit, onvermijdelijk slijtage op. Het kan dus gebeuren dat bepaalde onderdelen van je haard of kachel na jarenlang gebruik dienen te worden vervangen. 

Bij een houtkachel zijn dit bijvoorbeeld het schutrooster, de binnenplaat of de vlamplaat. Ook handgrepen of de kachelruiten kunnen stuk gaan. Dan is het fijn om te weten dat u gewoon nieuwe onderdelen kunt bestellen bij BSP kachels. Ook wanneer uw model niet meer leverbaar is. Door deze onderdelen te vervangen wanneer dat nodig is kunt u weer jarenlang van uw kachel genieten.

Ook voor oudere typen haarden en kachels zijn vaak nog onderdelen te verkrijgen. Zo houd je lang plezier van je kachel. Sommige kleinere accessoires kun je zelf veilig vervangen als je een beetje handig bent. 

Onderdelen bestellen : 

De lijst van onderdelen is te groot en te specifiek om ze hier allemaal op de webshop te plaatsen. De gangbare slijtonderdelen zoals koorden, hittebestendige verf en dergelijke kan je terugvinden bij de toebehoren

De overige onderdelen zoals Bodemroosters, kolenroosters, trekroosters (schuifroosters), beschermingsplaten, vlamplaten, korven, buismonden, grills, stangen, potten, vuurvaste stenen, voetjes/pootjes, vlamverdelers, klinken, en bunkers kan je best bestellen per mail. Laat ons weten welk onderdeel je juist zoekt. Geef aan voor welk merk het is, het type toestel/model, indien mogelijk het serienummer en het bouwjaar. Zonder die basisgegevens is het nagenoeg onmogelijk om de juiste onderdelen terug te vinden. Kachelruiten worden ook op maat gemaakt indien je niet meteen beschikt over merk en type, geef dan gewoon de juiste afmetingen door.  

Indien wij het onderdeel kunnen leveren geven wij u de prijs door en de levertermijn

Voor de gietijzeren kachels kunnen jullie al eens kijken in bijgevoegde catalogi per merk om te zien of u het kachel-onderdeel hier terugvindt.

icon-acrobat 1-1 Wisselstukken gietijzer Ciney en Cremolite DBH  (4581KB)
icon-acrobat 1-2 Wisselstukken gietijzer Deville en De Dietrich (10933KB)
icon-acrobat 1-3 Wisselstukken gietijzer Dovre en Dovre Dru (29888KB)
icon-acrobat 1-4 Wisselstukken gietijzer Efel (24241KB)
icon-acrobat 1-5 Wisselstukken gietijzer Emy en Franco Belge (12823KB)
icon-acrobat 1-6 Wisselstukken gietijzer Godin (12970KB)
icon-acrobat 1-7 Wisselstukken gietijzer Nestor Martin en Peeters (5401KB)
icon-acrobat 1-8 Wisselstukken gietijzer Saey - Ohre en PQ - Rosieres - Somy - Surdiac (8318KB)
icon-acrobat 1-9 Wisselstukken gietijzer standaard roosters rond/rechthoekig (563KB)


Stuur ons een mailtje met het gewenste onderdeel of een duidelijke omschrijving. Geef hierbij ook aan of je het onderdeel zelf afhaalt in de winkel te Steenokkerzeel of als het moet geleverd worden aan huis. Wij laten je dan zo snel mogelijk de beschikbaarheid, de prijs en de levertermijn vrijblijvend weten per kerende in de vorm van een offerte. 

Bij akkoord sturen wij u de factuur op. Na ontvangst betaling zetten wij het onderdeel in bestelling bij de fabrikant. Zodra beschikbaar of klaar voor uitlevering geven wij een seintje.


Contacteer ons hier