Webshop » Pelletkachels » Allegro Air pro 3 - 12 Kw

Allegro Air pro 3 - 12 Kw

Allegro Air pro 3 - 12 Kw Allegro Air pro 3 - 12 Kw

Allegro Air pro 3 - 12 Kw Allegro Air pro 3 - 12 KwAllegro Air pro 3 - 12 Kw Allegro Air pro 3 - 12 KwAllegro Air pro 3 - 12 Kw Allegro Air pro 3 - 12 Kw

€ 5 015,00
€ 5 315,90 inclusief BTW

Beschikbaar


Connection box smartphone app€ 249,00BekijkenPelletkachel specificaties ecofire Allegro Air pro 3 - 12 Kw:
90% rendement
53x55x117 cm (LXBXH)
Kleur: zwart
Laadvermogen: 22 kg
Maximaal vermogen : 12 Kw
Gewicht : 145kg

Deze kachel is enkel verkrijgbaar in het zwart


Air Pro 3 System
3 ventilatoren kunnen afzonderlijk worden beheerd om meerdere kamers te verwarmen (max. 28 m lineair kanaal Ø80 mm - 14 m van equivalente lengte voor elke leiding). Enerzijds kan er gewerkt worden op basis van kanaliseering , wat niet gekend is bij de concurrentie, maar kan anderzijds ook werken zonder kanaliseering, voor de natuurlijke convectie.
Op deze manier, zal de kachel veel stiller zijn en zal er geen gedwongen luchtbeweging in de kamer zijn. 

Vergrendeling systeem
Exclusief korrelvormig laadsysteem waarmee de hoeveelheid met uiterste precisie kan worden gedoseerd en het verbruik kan worden geoptimaliseerd.

Gesloten technologie
Volledig gesloten structuur, werkt met buitenlucht via een enkel kanaal gebruikt voor luchttoevoer en rookafvoer. Verbetert de prestaties en het comfort, vooral aangepast aan passieve huizen en lage energie.

Zero speed fan
Uitgesloten ventilatie om te profiteren van de diffusie van warmte door straling en natuurlijke convectie, waardoor het akoestisch comfort wordt verbeterd.

Speedy clean
Vereenvoudig het reinigen zo veel mogelijk zonder demontage van componenten of gereedschap.

Quick start
Optimaliseert het starten van het apparaat, de keramische weerstand garandeert een snelle ontsteking en een lager elektrisch verbruik.

Balanced door (gepatenteerd)
Schokdempers verbeteren de afdichting van de deur en compenseren dynamisch de uitzetting en slijtage van het materiaal van het apparaat.

Ventilatie
De ventilatoren transporteren snel warme lucht door de kamer. Het is mogelijk om het vermogen van de kachel en de ventilatorsnelheid naar behoefte te beheren

Connection box (optioneel)
Beheer via een APP op smartphone of tablet, de belangrijkste functies van de kachel, thuis in de externe modus of buiten via een internetverbinding.

Gerelateerde producten