Webshop » Pelletkachels » Giorgia - 12 Kw

Giorgia - 12 Kw

Giorgia - 12 Kw Giorgia - 12 Kw
Giorgia - 12 Kw Giorgia - 12 KwGiorgia - 12 Kw Giorgia - 12 Kw

€ 4 049,00

Kleur* 
 
 

Beschikbaar


Connection box smartphone app€ 229,00Bekijken


De weergegeven prijzen zijn Incl. 21% BTW. Dat wordt standaard afgerekend bij verkoop zonder installatie. Bij installatie door onze diensten rekenen we slechts 6% BTW, indien de woning ouder is dan 10 jaar.

 
Pelletkachel specificaties ecofire Giorgia - 12kw:
89% rendement
58x59x122 cm (LXBXH)
Kleur: Zwart, wit of rood
Laadvermogen: 16 kg
Maximaal vermogen : 12 Kw
Gewicht : 180kg

Deze kachel is verkrijgbaar in het zwart, rood of wit.


Vergrendeling systeem
Exclusief korrelvormig laadsysteem waarmee de hoeveelheid met uiterste precisie kan worden gedoseerd en het verbruik kan worden geoptimaliseerd.

Zero speed fan
Uitgesloten ventilatie om te profiteren van de diffusie van warmte door straling en natuurlijke convectie, waardoor het akoestisch comfort wordt verbeterd.

Speedy clean
Vereenvoudig het reinigen zo veel mogelijk zonder demontage van componenten of gereedschap.

Quick start
Optimaliseert het starten van het apparaat, de keramische weerstand garandeert een snelle ontsteking en een lager elektrisch verbruik.

Balanced door (gepatenteerd)
Schokdempers verbeteren de afdichting van de deur en compenseren dynamisch de uitzetting en slijtage van het materiaal van het apparaat.

Ventilatie
De ventilatoren transporteren snel warme lucht door de kamer. Het is mogelijk om het vermogen van de kachel en de ventilatorsnelheid naar behoefte te beheren

Connection box (optioneel)
Beheer via een APP op smartphone of tablet, de belangrijkste functies van de kachel, thuis in de externe modus of buiten via een internetverbinding.