Webshop » Royal

RoyalMaak de juiste keuze !

Welke modellen bestaan er?
Je kan kiezen voor multikanalisatie (air pro systeem), 2 of 3 ventilatoren kunnen dan afzonderlijk worden beheerd om meerdere kamers te verwarmen. Je hebt de keuze tussen de traditionele kachels of de smalle kachels met een geringe diepte, ideaal voor het optimaliseren van ruimtes. Palazzetti biedt ook modellen aan waar het rookafvoerkanaal langst de bovenkant uitgeeft. Op die manier bespaar je eveneens ruimte doordat je de kachel korter tegen de muur kan plaatsen.

Welk vermogen heb ik nodig?
Het is belangrijk dat de pelletkachel een juist vermogen heeft. Met een te klein vermogen zal je de ruimte niet opgewarmd krijgen en met een te groot vermogen creëer je een sauna.
De regel voor het berekenen van het vermogen is 0,05 kw per m3. Dit is een richtlijn en hangt af van de manier waarop uw woning is geïsoleerd en welke temperatuur u wenst te bereiken.

De volledige catalogus van ROYAL kan je hier downloadenEr zijn geen producten gevonden.
Filters
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend

Over Royal


Alle pelletkachels van Royal zijn uitgerust met een ecologisch verbrandingssysteem (Green) dat een hoger rendement, lagere uitstoot en minder verbruik garandeert.

Ze zijn ook uitgerust met met een systeem dat een constante luchttoevoer naar de ruit toelaat waardoor deze voor zeer lange tijd proper blijft.

De assen worden opgevangen in een aslade die men nadien zeer eenvoudig kan uitnemen.

Het elektronisch controlesysteem laat u toe om automatisch de kachel te laten starten en/of uitdoven. Daarnaast kan u via dit systeem ook het vermogen en de snelheid van de ventilator aanpassen om bijgevolg de warmte beter te controleren. Er is ook de mogelijkheid om optioneel de kachel te bedienen met de royal-app. Zo kan u uw pelletkachel zowel thuis als op afstand bedienen via de smartphone.

Een Royal kachel is toonaangevend, sfeerbepalend en zorgt voor ongekend comfort in huis. Als je voor het eerst een pelletkachel uit de Royal by Palazzetti collectie tegenkomt, word je aangenaam verrast. De Italianen staan bekend om hun scherpe oog voor design en esthetiek en dat bewijst Palazzetti met de Royal pelletkachel collectie dubbel en dwars.

Behalve mooi en uniek zijn alle Royal kachels voorzien van de modernste technieken op het gebied van verbrandingsprocessen, duurzaamheid en aansluitmogelijkheden.

In de Royal collectie vindt u kachels naar elk budget waar u steeds kan vertrouwen op kwaliteit op hoog niveau. Royal staat garant voor budgetvriendelijk en kwaliteitsvol.