Webshop » Andere » Sfeerhaarden

Sfeerhaarden

Wij bieden een ruim assortiment sfeerhaarden op bio-ethanol of hout aan.

Bio-ethanol sfeerhaarden
Ben je op zoek naar een sfeerhaard die je veilig en eenvoudig kunt gebruiken? Dan is een sfeerhaard op bio-ethanol echt iets voor jou! Een bio-ethanol haard kun je veilig en snel via een brander ontsteken. Je hebt direct een sfeervol vuurtje van deze sfeerhaard.
De haarden op bio-ethanol van Qlima zijn zeer veilig zowel in het ontsteken en het gebruik als ook in het bijvullen van de bio-ethanol door de dubbele veiligheidsbranders. Je hebt geen last rookontwikkeling, vonken of asresten. Qlima heeft diverse buitenhaarden op bio-ethanol; tafelhaarden, vrijstaande en decoratieve haarden. Waar ben jij naar op zoek? Kies hier de buitenhaard op bio-ethanol die bij jou past!

Sfeerhaarden op hout
Wil je een tuinkachel met schoorsteen en opslag voor het hout? Of wil je een buitenhaard die je overal neer kunt zetten en waar je met z’n allen omheen kunt zitten, of wil je een vuurtje stoken en barbecueën tegelijkertijd? Kies dan voor een Qlima sfeerhaard op hout. 


Er zijn geen producten gevonden.
Filters
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend

Sfeer

Met een sfeervolle warmtebron als een terraskachel is het heerlijk vertoeven in de tuin, vooral wanneer de avonden ietwat fris kunnen zijn. Je geniet langer van het buitenleven en brengt een fijne tijd in je achtertuin door met vrienden of familie. Een terraskachel is een kachel voor buitenshuis gebruik. De kachel is geen dure aanschaf en kan makkelijk opgeborgen worden, voor wanneer het niet meer nodig is. 
Bij BSP Kachels vinden we gezelligheid belangrijk en daarom bieden we je een enorm aanbod aan terraskachels aan. Een terraskachel kun je kopen in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Het aanbod van terraskachels varieert van tafelhaarden, terrashaarden, vuurkorven tot vuurschalen. Het materiaal van uw terraskachel kan ook erg verschillen. Bekijk ons aanbod en bestel snel! Zo wordt het buiten zitten en leven nog fijner en leuker. 

Naast terraskachels bieden we ook terrasverwarmers aan die u misschien ook interesseren