Webshop » Merken » Nordica Extraflame

Nordica Extraflame

De pelletkachels van Extraflame zijn zeer stevig gebouwd. Branderkamer bestaat uit wegneembare gietijzeren panelen. De deur, het aansluitlichaam alsook de branderkorf is uit gietijzer.  Hier geeft de fabrikant zelf 5 jaar garantie op.
Deze pelletkachels situeren zich in het midden segment op de markt. Met andere woorden, onverwoestbare kwaliteit aan een scherpe prijs. 

De volledige catalogus van LA NORDICA FLAME kan je hier downloadensedeextraflame

De La Nordica-Extraflame Group wordt aangedreven door de kenmerkende krachten van het Noordoosten van Italië: passie en hard werken. Zelfs op het gebied van "traditionele" verwarming is innovatie altijd een kenmerk geweest van La Nordica-Extraflame-producten. Dankzij dit heeft de Groep de afgelopen 50 jaar een aanzienlijk marktaandeel verworven en verkoopt haar producten nu in 50 landen over de hele wereld. De La Nordica-Extraflame Group vindt zijn oorsprong terug tot 1968. Sindsdien heeft de Groep hard gewerkt om zijn productaanbod uit te breiden en te verbeteren, en heeft hij de eenvoudige kachels van gisteren verlaten ten gunste van geëvolueerde, gediversifieerde en geavanceerde producten die aan alle de behoeften en voorkeuren van de hedendaagse markt.

sedelanordica

De La Nordica-Extraflame Group produceert ultramoderne, klassieke en rustieke hout- en pelletkachels, evenals houtkachels, open haarden en boilers. De producten kunnen ook compleet worden, maar compacte huishoudelijke verwarmingssystemen om de radiatoren in uw huis te verwarmen. Nordica-Extraflame-producten zijn toonaangevend en voldoen aan de strengste emissievoorschriften. Ze zijn ook allemaal CE-gemarkeerd en gecertificeerd volgens internationale normen, zelfs strenger dan die in Italië.

EXTRAFLAME S.p.A. - PELLETPRODUCTEN
Na ongeveer 20 jaar productie van elektrische verwarmingstoestellen schakelde Extraflame over op het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van pelletkachels. De innovatieve, functionele, economische, ecologische en milieuvriendelijke producten van Extraflame hebben het bedrijf gevestigd als een van de marktleiders van vandaag.

ACADEMY - Trainingscentrum
La Nordica-Extraflame is altijd van mening geweest dat de waarde van het trainen van dealers en professionele installateurs een essentiële kracht is. Een opfrisser- en informatieactiviteit voor een reeks oplossingen die een voortdurende technologische en regelgevende evolutie ondergaan, waarbij wordt opgeroepen tot training op hoog niveau. Academy is toegewijd aan alle exploitanten van de biomassasystemen en voert een reeks cursussen uit "in het veld" voor elke sector van behoeften en toepassingen. Het recept is simpel: theorie en praktijk in de juiste relatie, klein aantal deelnemers om betere service te verzekeren. Dynamische cursussen, waarbij de rol van deelnemers niet alleen "luisteraars" zijn, maar actieve spelers die in staat zijn om elke toekomstige installatie- en adviesbehoefte met de grootst mogelijke professionaliteit op te lossen.

salacorsi1