Webshop » Palazzetti

PalazzettiMaak de juiste keuze !

Welke modellen bestaan er?
Je kan kiezen voor multikanalisatie (air pro systeem), 2 of 3 ventilatoren kunnen dan afzonderlijk worden beheerd om meerdere kamers te verwarmen. Je hebt de keuze tussen de traditionele kachels of de smalle kachels met een geringe diepte, ideaal voor het optimaliseren van ruimtes. Palazzetti biedt ook modellen aan waar het rookafvoerkanaal langst de bovenkant uitgeeft. Op die manier bespaar je eveneens ruimte doordat je de kachel korter tegen de muur kan plaatsen.

Welk vermogen heb ik nodig?
Het is belangrijk dat de pelletkachel een juist vermogen heeft. Met een te klein vermogen zal je de ruimte niet opgewarmd krijgen en met een te groot vermogen creëer je een sauna.
De regel voor het berekenen van het vermogen is 0,05 kw per m3. Dit is een richtlijn en hangt af van de manier waarop uw woning is geïsoleerd en welke temperatuur u wenst te bereiken.

De volledige catalogus van PALAZZETTI kan je hier downloaden


bedrijf-palazzetti-italy

Over Palazzetti

Het bedrijf Palazzetti behoort vandaag de dag tot één van de absolute mondiale marktleiders binnen het segment van de pellet- en/of houtverwarming. Palazzetti heeft een erg brede waaier aan pelletkachels die altijd zullen beantwoorden aan de meest diverse eisen. 

Dankzij een ventilator wordt de warmte snel en efficiënt verspreid binnen de te verwarmen ruimte. De ventilator kan uiteraard ook manueel gemanipuleerd worden. 
Sommige Palazzetti pelletkachels zijn ook kanaliseerbaar Dit heeft als gevolg dat u de warmte ook naar andere ruimtes kan overbrengen. 

Deze pellet kachels kunnen binnen elke woonruimte geïnstalleerd worden , dus ook in een slaapkamer. 
De warmte verspreidt zich niet door middel van een ventilator , maar door natuurlijke convectie en stralingswarmte. 

Dankzij een intense studie binnen het Palazzetti Pellet Technologies R&D departement is men er in geslaagd om deze warmteverspreiding absoluut te optimaliseren . Dit zorgt er tevens ook voor dat uw elektriciteitsverbruik sterk gereduceerd zal worden !

Facebook


De technologie :
De geschiedenis :

  
1954
De geschiedenis van het bedrijf Palazzetti begon in 1954 in Porcia (in de Italiaanse provincie Pordenone). Vanaf het begin was het een familiebedrijf in de ware zin van het woord, waarbij verschillende generaties samenwerkten op dezelfde plek en op de hetzelfde ambitieuze en opwindende project: om huizen op de meest natuurlijke manier te verwarmen die bestaat.

1972
Begin van de industriele produktie van haarden, vervolgens hout-en pellethaarden met alle respekt voor de natuur.

1992
De eerste die de dubbele verbranding technologie op de markt brengt, die de uitstoten van carbon monoxyde verminderen en het termisch rendement in de schouw verhoogt.

1994
Beginvan de produktie van de Ecofire® pelletkachels. Palazzetti profileert zich als italiaanse pelletkachels fabrikant die de laagste carbon monoxyde uitstoot garandeert. Door de internationale prijzen te winnen onderstreept Palazzetti zijn inovatief karakter.

2009
Palazztti richt de «Palazzetti Pellet Technology» op, een business unit voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën die betrekking hebben op biomassa verwarming. Deze cel ontwikkelt de eerste absoluut lichtdichte kachel.

Vandaag
En daarme houdt het niet op ! Vandaag werken de drie Palazzetti generaties nog hand in hand binnen het bedrijf, en geven nog steeds het beste van zichzelf. Met dat ene doel voor ogen : Innovatieve produkten op de markt
brengen, met alle respect voor mens en natuur. 

palazzetti-tour-itali-opendeur